Bistro Bussola ACI marina Ičići

Sada je otvoreno
Rezervacija

NOVO RUHO POZNATE GASTRO PRIČE

Bistro Pizzeria Bussola u ACI Marini Ičići  oduševljava ambijentom i specijalitetima!

Kako odlučite gdje ćete se počastiti za vikend, nakon posla ili za neki važan datum? Je li  važnija lokacija, maštovita i raznolika hrana ili pak dobar izbor vina, pjenušca i piva? 

Što god da vam je najbitnije – imamo rješenje! Spoj tradicije i modernosti u Ičićima - Bistro Pizzeria Bussola, mnogima donedavno poznat kao "Sunce" oduvijek je pravi izbor za sve koji vole uživati u ugodnoj atmosferi i vrhunskoj hrvatskoj gastronomiji. Stara dobra priča ovaj puta u novom ruhu neće vas iznevjeriti!   

Bistro Pizzeria Bussola nudi čisti hedonizam za ljubitelje dobre hrane i pića koji traže bar kratkotrajni bijeg iz užurbane svakodnevice u pravi mali gastro raj. Ponuda je raznolika pa će i oni najzahtjevniji pronaći nešto za sebe. Ljubitelje kvarnerskih specijaliteta oduševit će zamamne kreacije na tanjuru uz koje se savršeno sljubljuju izvrsna istarska vina. Za one koji vikendom pune baterije za tjedan predlažemo ACI doručak na Bussolinoj morskoj terasi ili možda EGG Royal, a ako ste pak željni dobre pizze treba spomenuti kako u Bussoli njihova pizza – maherica, teta Anđa, već dvadeset godina vrijedno radi najbolje pizze po domaćoj, već prepoznatljivoj recepturi.

U režiji Bussolina kulinarskog tima zasigurno ćete uživati i u Pljukancima na istarski, ili možda Filet bismark. Ljubitelji salata u ponudi imaju veličanstvenu Cesar salatu, a pogled bi vam u jelovniku brzo mogao skrenuti na ponudu domaćih sireva, skute, istarskog i drniškog pršuta, rezanih na ruku. Također, nepce će vam zahvaliti odaberete li neki od domaćih kolača ili možda odličan domaći sladoled.

 Gastronomsko bogatstvo ovoga kraja očituje se podjednako u jelovniku i u vinskoj karti pa tako u Bussoli možete uživati u vrhunskim Veralda vinima na čaše, uključujući višestruko nagrađivani Xtrian, a za posebne trenutke tu su i nezamjenjivi pjenušci. Uz after-job druženja odlično ide Bussolin tapass, a ako radije uz pogled na more vezujete dobro pivo - ne brinite Bussola ima samo najbolja, a tu su i sočni burgeri. Slatku muku odabira ostavljamo vama. 

Ičići i njihova pitoreskna ACI Marina doista su posebna lokacija, a zahvaljujući Bussoli možemo reći i gastro destinacija. Dugi niz godina domaći i strani gosti prepoznaju kvalitetu i dobro čuvane tajne gastronomskih užitaka. Nekad pod imenom "Sunce", a danas znakovito – BUSSOLA, u mirnoj atmosferi, tik uz more stvoreno za uživanje.

Napomenimo i da je za goste osiguran parking, a s jesenskim danima u planu su specijalne tematske "Vinske večeri" uz dobru glazbu i brojne posebne promocije hrane i pića. Treba li vam više? 

Krenite u pravom smjeru – Bistro Pizzeria Bussola, ACI Marina Ičići. Radno vrijeme od 8 do 23 sata.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Liburnijska 7a, 51414 Ičići, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

+385992189471

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
08:00 – 22:00 Kuhinja  08:00 – 22:00
Utorak
08:00 – 22:00 Kuhinja  08:00 – 22:00
Srijeda
08:00 – 22:00 Kuhinja  08:00 – 22:00
Četvrtak
08:00 – 22:00 Kuhinja  08:00 – 22:00
Petak
08:00 – 23:00 Kuhinja  08:00 – 22:00
Subota
08:00 – 23:00 Kuhinja  08:00 – 22:00
Nedjelja
08:00 – 22:00 Kuhinja  08:00 – 22:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue